Bilmezmiyiz.. Dağıttığı ödülden faydalanmışlığım bile var. Bu işin piri bu adamBilen bilir 40 lirayi 400 yapiyor bi saatte
Bol şans reisEVET BEYLER ÇOĞUNUZ SABIRSIZ YENI CIHAZIMI BEKLİYORUM LAPTOPU ALIR ALMAZ BASLAYACAM ÖNÜMÜZDE KI HAFTA ICI START VERIRIZ. TELDEN BIRAZ ISINMA TURLARI YAPTIM AMA TELDEN ZOR OLUYOR
Ekli dosyayı görüntüle 401
Telde zor olur REİSEVET BEYLER ÇOĞUNUZ SABIRSIZ YENI CIHAZIMI BEKLİYORUM LAPTOPU ALIR ALMAZ BASLAYACAM ÖNÜMÜZDE KI HAFTA ICI START VERIRIZ. TELDEN BIRAZ ISINMA TURLARI YAPTIM AMA TELDEN ZOR OLUYOR
AdammEVET BEYLER ÇOĞUNUZ SABIRSIZ YENI CIHAZIMI BEKLİYORUM LAPTOPU ALIR ALMAZ BASLAYACAM ÖNÜMÜZDE KI HAFTA ICI START VERIRIZ. TELDEN BIRAZ ISINMA TURLARI YAPTIM AMA TELDEN ZOR OLUYOR
Taktik yok bu younda,cesaret ve sabır sadece....kazanma hırsına yenik düşmeden sakin sakin...Taktık ne bu oyunda ?
Ama yaptığın hamleye göre patlıyor sanırımTaktik yok bu younda,cesaret ve sabır sadece....kazanma hırsına yenik düşmeden sakin sakin...
Yok onunla alakali değil programlanmis her el önceden bellidir.belli bir el oyuncuyu soyar sonra bikac el verir...o bikac ele denk gelip vurmak sart...her el gireyim dersen kasan 10k da olsa 10 dakikada sifirlarsin...anlik para kazanmak için mantikli geliyor bana sadeceAma yaptığın hamleye göre patlıyor sanırım![]()
Evet ne zaman büyük bassam iki üç kere ard arda x1.00 da patlıyorYok onunla alakali değil programlanmis her el önceden bellidir.belli bir el oyuncuyu soyar sonra bikac el verir...o bikac ele denk gelip vurmak sart...her el gireyim dersen kasan 10k da olsa 10 dakikada sifirlarsin...anlik para kazanmak için mantikli geliyor bana sadece